Tyhjä esiintymislava, johon aseteltu rummut, mikrofonit ja monitorit. Lava on valaistu dramaattisesti violetinsinisin sävyin.

Uutta Libopissa: Tapahtumatuotanto kirjastossa ‑kurssi on avattu

Kurssiavain: tapahtuma

Miten järjestät onnistuneen tapahtuman kirjastossa? Miten määrittelet tapahtumien kohderyhmän/yleisön sekä tapahtuman tavoitteet ja miksi se on tärkeää? 

Koulutuksessa tutustut tapahtumatuotannon suunnittelu- ja toteutusprosessiin ja opit tuottamaan tapahtumia kirjastossa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Koulutus on tarkoitettu koko kirjaston henkilökunnalle.  Koulutuksen aikana opit tapahtumatuotannon prosessin teoriaa, saat hyviä vinkkejä onnistumiseen käytännönläheisten tehtävien avulla. Koulutuksen jälkeen tunnet tapahtuman tuotantoprosessin ja osaat suunnitella ja toteuttaa eri tyylisiä tapahtumia kirjastossa.

Koulutusvideoilla nostetaan esiin erilaisia mahdollisuuksia käyttää tiloja sekä muita tapahtumajärjestelyn aikana huomioitavia asioita.

Koulutuksen eri osissa on myös useita tehtäviä, joiden avulla voit suunnitella oman tapahtuman. Halutessasi voit myös tulostaa eri osioissa olevat muistilistat, jotka auttavat sinua järjestämään onnistuneen tapahtuman. 

Koulutus kestää noin 6–8 tuntia. Kurssiavain on tapahtuma.

Koulutuksen on tehnyt AKEpampas yhteistyössä Vaasan kulttuuri-ja kirjastopalvelujen kanssa.

Mukavia koulutushetkiä!