Lahden AKEn logo: Etelä-Karjalan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen maakuntaeläimet.
Osmo Penna

Sisältökoordinaattorin sijaisuus haettavissa Lahden AKEssa

Haemme SISÄLTÖKOORDINAATTORIN sijaista alueelliseen kehittämistehtävään toimialueena Etelä-Karjalan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen kunnat ajalle 4.6.2022 — 31.1.2023.

Sisältökoordinaattorin päätehtävänä on kirjastopalveluiden ja osaamisen kehittäminen, suunnittelu ja organisointi verkostoituneesti alan toimijoiden ja yhteistyössä kirjastojen kanssa. Kirjastohenkilöstön osaamista edistetään monimuotoisesti koulutuksin, työpajoin ja vertaisoppimisen keinoin verkostoitumista edistäen ja jakamista hyödyntäen.

Sisältökoordinaattorin painopistealueina ovat

Palveluiden kehittäminen ja osaamisen edistäminen edellyttävät myös palvelutoimintaan osallistumista.

Kirjastopalveluiden kehittämisen, henkilöstön osaamisen ja kirjastojen keskinäisen yhteistoiminnan edistäminen toimialueella edellyttävät hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, verkko- ja viestintätaitoja sekä innostavaa ja tavoitteellista työotetta. Arvostamme kykyä kehittää viestintää sekä pedagogisia taitoja. Tehtävän hoitoon sisältyy matkustamista ja osittainen etätyö on mahdollista. Työpiste sijaitsee Lahden pääkirjastolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja 60 op kirjasto- ja informaatioalan opintoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 932,85 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Hakuaikaa jatkettu! Haethan Kuntarekry.fi ‑järjestelmän kautta viimeistään 2.5.2022 klo 15.00.

Lisätietoa

Hanna Huovinen
hanna.huovinen@lahti.fi
044 482 6154

Salla Palmi-Felin
salla.palmi-felin@lahti.fi
050 559 4098

Hakuilmoitus